در دنیای زیبایی و سلامت دهان و دندان روش های مختلفی برای اصلاح طرح لبخند وجود دارد، که از جمله رایج ترین آن ها می توان به لمینت و کامپوزیت اشاره کرد. این دو روش هر چند در ظاهر شباهت هایی دارند اما در نحوه اجرا، جنس مواد، هزینه، میزان ماندگاری و حتی نیاز به تراش دندان تفاوت هایی اساسی با یک دیگر دارند.
بسیاری تصور می کنند که استفاده از مواد کامپوزیتی ممکن است به مرور زمان منجر به آسیب به بافت طبیعی دندان شود اما حقیقت ماجرا به عوامل مختلفی مانند نحوه اجرا، رعایت بهداشت دهان و دندان و کیفیت مواد بستگی دارد. در این مطلب به بررسی دقیق ارتباط میان کامپوزیت و پوسیدگی دندان می پردازیم تا دید روشنی نسبت به این مسئله ایجاد کنیم.
پاسخ به این سؤال به عوامل متعددی از جمله کیفیت مواد استفاده شده، مهارت دندان پزشک، رعایت بهداشت دهان و دندان و سبک زندگی فرد بستگی دارد. اگرچه کامپوزیت ها از نظر استحکام به اندازه لمینت های سرامیکی مقاوم نیستند اما با مراقبت مناسب می توانند سال ها دوام آورده و ظاهر طبیعی خود را حفظ کنند.
زمانی که دندان کودک آسیب جدی می بیند دندانپزشکان کودکان برای حفظ دندان روکش دندان را توصیه می کنند. هنگامی که تصمیم گرفتید با روکش به جلو حرکت کنید، پنج مرحله اصلی وجود دارد که باید انتظار داشت.
وقتی فرد تصمیم می گیرد دندان های خود را مرتب کند. ظاهر براکت ها و کش های ارتودنسی هم اهمیت زیادی پیدا می کند زیرا تاثیر زیادی بر زیبایی لبخند و اعتماد به نفس او خواهد داشت.
افزایش طول عمر ایمپلنت دندان یکی از مهم ترین مسائلی است که افرادی که تصمیم به انجام این درمان می گیرند، باید به آن توجه کنند. ایمپلنت های دندان به عنوان یک گزینه پایدار و کارآمد برای جایگزینی دندان های از دست رفته شناخته می شوند.